Circus Boemtata

Circus Boemtata

CliniClowns reist in 2014 door het land met de voorstelling Circus Boemtata. Deze rondreizende theatervoorstelling spreekt alle zintuigen aan: kijken, horen, voelen, ruiken en proeven. De show is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking t/m 18 jaar en hun familie. Dit alles vindt plaats in een grote circustent en drie kleinere tenten met clowns, muziek, zang, dans en echte acrobaten.
Lees meer

In augustus en september delen we op deze plek prachtige verhalen over Circus Boemtata, bijzondere momenten van enthousiaste bezoekers en plaatsen we mooie foto’s en filmpjes. Zo laten we zien dat CliniClowns meer doet dan het bezoeken van kinderen in ziekenhuizen.

De voorstelling reist van mei tot en met oktober 2014 door het hele land. Wil jij er bij zijn? Meld je nu aan voor Circus Boemtata

"Boemtata is een dagje beleving in je eigen tempo."

De 8-jarige Rong heeft een gezichtsvermogen van 15 procent en een aangeboren hersenafwijking. Hierdoor heeft hij moeite met een voor hem vreemde omgeving. Maar bij Circus Boemtata voelt hij zich thuis. Vader Jos: “Ik krijg een brok in mijn keel als ik zie hoe Rong geniet.”

Speelgoedwiel à la Circus Boemtata!

Speelgoedwiel à la Circus Boemtata!

''Dit idee van het speelgoedwiel heb ik opgedaan bij Circus Boemtata van de CliniClowns. Voor onze zoon heb ik een speelgoedwiel gemaakt voor aan de schutting. Al vrij snel kreeg ik aanvragen vanuit de kennissenkring. Dit bracht mij op het idee dit onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, via de CliniClowns!''