Nieuw! Circus CliniClowns

Nieuw! Circus CliniClowns

Na drie jaar Circus Boemtata, presenteren we dit jaar iets anders: Circus CliniClowns! Een nieuw verhaal, met nieuwe clowns en een nieuwe tent. Maar nog steeds een magisch moment met clowns, samen met andere kinderen en hun familie. Lees meer

Waar gaat het over?
Circus CliniClowns gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. Ze runnen samen een klein circus; doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. De clowns nemen de kinderen mee in alles wat er komt kijken bij het organiseren van een circus en zetten een geweldige voorstelling neer waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

Wanneer & waar is het?
Circus CliniClowns speelt van mei t/m oktober 2015 in de regio’s Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Drachten, Rotterdam en Utrecht. Kijk hier voor de exacte speeldata en tijden.

Voor wie is het?
Circus CliniClowns is een voorstelling die ontwikkeld is voor verstandelijk of meervoudig beperkte kinderen, en voor chronisch zieke kinderen, in de biologische leeftijd t/m 18 jaar. Het circus is minder geschikt voor kinderen die zeer weinig prikkels of zeer weinig contact aankunnen. Voor deze kinderen biedt CliniClowns het Klein Zintuigen Orkest dat langskomt bij instellingen.

Ook naar Circus CliniClowns? Schrijf je hier in!

Heb je vragen? Neem contact op met Lisette of Linda via 033 46 99 044 of stuur ons een email.

Mooie verhalen over onze voorstellingen in 2014:

"Boemtata is een dagje beleving in je eigen tempo."

De 8-jarige Rong heeft een gezichtsvermogen van 15 procent en een aangeboren hersenafwijking. Hierdoor heeft hij moeite met een voor hem vreemde omgeving. Maar bij Circus Boemtata voelt hij zich thuis. Vader Jos: “Ik krijg een brok in mijn keel als ik zie hoe Rong geniet.”

Speelgoedwiel à la Circus Boemtata!

Speelgoedwiel à la Circus Boemtata!

Vader Johan van Dijk: ''Dit idee van het speelgoedwiel heb ik opgedaan bij Circus Boemtata van de CliniClowns. Voor onze zoon heb ik een speelgoedwiel gemaakt voor aan de schutting. Al vrij snel kreeg ik aanvragen vanuit de kennissenkring. Dit bracht mij op het idee dit onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, via de CliniClowns!''