Circus CliniClowns

Circus CliniClowns

CliniClowns heeft drie jaar lang door het land gereisd met Circus Boemtata, de voorstelling speciaal afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking t/m 18 jaar en hun familie. Deze rondreizende theatervoorstelling sprak alle zintuigen aan: kijken, horen, voelen, ruiken en proeven. Dit alles vond plaats in een grote circustent en drie kleinere tenten met clowns, muziek, zang, dans en echte acrobaten.
Lees meer

Ruim 26.000 kinderen hebben ervan genoten!

In oktober heeft de laatste voorstelling plaatsgevonden. De afgelopen drie jaar hebben we met Circus Boemtata ruim 26.000 kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking laten lachen, ontspannen en genieten! Volgend jaar is het tijd voor een nieuwe voorstelling, Circus CliniClowns. De ontwikkeling hiervan is in volle gang! Houd voor meer informatie de website in de gaten, óf volg ons op Facebook en Twitter.

Mooie verhalen over Circus Boemtata lees je op deze pagina:

"Boemtata is een dagje beleving in je eigen tempo."

De 8-jarige Rong heeft een gezichtsvermogen van 15 procent en een aangeboren hersenafwijking. Hierdoor heeft hij moeite met een voor hem vreemde omgeving. Maar bij Circus Boemtata voelt hij zich thuis. Vader Jos: “Ik krijg een brok in mijn keel als ik zie hoe Rong geniet.”

Speelgoedwiel à la Circus Boemtata!

Speelgoedwiel à la Circus Boemtata!

Vader Johan van Dijk: ''Dit idee van het speelgoedwiel heb ik opgedaan bij Circus Boemtata van de CliniClowns. Voor onze zoon heb ik een speelgoedwiel gemaakt voor aan de schutting. Al vrij snel kreeg ik aanvragen vanuit de kennissenkring. Dit bracht mij op het idee dit onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, via de CliniClowns!''