Zieke kinderen helpen? Steun CliniClowns op een andere manier…

Er zijn diverse mogelijkheden om CliniClowns makkelijk en snel te steunen. Op dit moment hebben wij een aantal leuke acties en aanbiedingen!

Loop de New York Marathon voor CliniClowns

Loop de New York Marathon voor CliniClowns

Zie je het voor je? Jij, lopend langs al die beroemde plekken in New York, toegejuicht door een uitzinnige menigte en wetend dat je een mooi sponsorbedrag bij elkaar loopt voor CliniClowns. Als je nú start met trainen, dan kun je ‘m in november 2015 lopen!

Koop een boek en steun CliniClowns

Koop een boek en steun CliniClowns

Als je bij YouBeDo.com je boeken koopt, doneert YouBeDo.com 10% van het aankoopbedrag (berekend over het bedrag exclusief btw) aan een goed doel dat jij zelf kiest. Zo kun je 10% aan CliniClowns doneren, zonder dat het je iets extra’s kost.

Fiets mee met de Stelvio Challenge

Fiets mee met de Stelvio Challenge

Fietsen voor een goed doel? En zin in een klim naar 2750 meter? Doe dan mee aan de Stelvio Challenge. Op 24 t/m 26 juni beklimmen honderden sportievelingen de Italiaanse Passo Dello Stelvio te voet of per fiets. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar CliniClowns.

Happy Snak voor CliniClowns

Happy Snak voor CliniClowns

Snak Appeal plaatst snoep en snacks in promotieboxen in werkomgevingen en sportvoorzieningen. In 2013 heeft Snak Appeal met de verkoop van deze promotieboxen meer dan € 52.000 aan CliniClowns gedoneerd. Snak Appeal doneert 67% van de nettowinst, wat minimaal 0,20 euro per zakje inhoudt. Wil je ook zo’n box op je werk? Neem dan contact op met Snak Appeal.

Sponsor in natura

Sponsor in natura

Wilt u aan onze diensten bijdragen door middel van een bijdrage in natura? Dat kan op verschillende manieren. Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden.

Stuur eens een kaartje

Stuur eens een kaartje

Niet alleen je beste vrienden, familie en kennissen bezorg je een lach door een kaart van Love Jule te sturen, maar zo kun je ook zieke kinderen helpen aan een lach! De gehele opbrengst gaat namelijk naar CliniClowns!

Doe mee met Cards4CliniClowns

Doe mee met Cards4CliniClowns

Cards4CliniClowns is een leuke creatieve kaartenactie speciaal voor het basisonderwijs, bso's, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Door mee te doen, kunnen leerlingen op een creatieve manier geld ophalen voor CliniClowns.

Speel mee in de VriendenLoterij

Speel mee in de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt CliniClowns door middel van geoormerkte loten. De helft van de lotprijs van 9,60 euro per maand gaat naar CliniClowns. Met één klik kun je meespelen, CliniClowns steunen en tegelijkertijd elke maand kans maken op mooie prijzen.

Koop de CliniClownsbedel

Koop de CliniClownsbedel

Deze mooie en speciaal voor CliniClowns ontworpen bedel past op armbanden en kettingen van Trollbeads, Pandora, Biagi, Tedora, Chiaro, Pasha, Charlot Design, Imenzo, Spinning, Chamilia en Bacio. Koop ‘m nu via onze webshop.

Verzekerd van een goed gevoel

Verzekerd van een goed gevoel

Indien je bij Voor Elkaar je verzekering afsluit en kiest voor CliniClowns, ontvangt CliniClowns 10% van de betaalde netto verzekeringspremie. Voor Elkaar, zieke kinderen helpen aan een lach!