Help mee, start je eigen goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert of zelfgemaakte spullen verkoopt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Actiekalender

Wil je jouw actie op de agenda terugzien? Meld je actie dan nu aan! Dit zijn de laatst aangemelde acties op een rij:
  • Lady's Only HOOGEVEEN Samen met een goede vriendin houden we binnenkort een avondje voor vrienden, familie en kennissen waarbij we zelfgemaakte spulletjes verkopen als knipjes, taarten, sieraden, tweedehands speelgoed en kleding en bloemstukjes. - 03-10-2014
  • Kofferbakverkoop SNEEK Zelfgemaakte en andere leuke hebbedingetjes verkopen - 31-08-2014
  • Boek presentatie "Moeder natuur komt mij halen" WAALRE Het boek "Moeder natuur komt mij halen" vertelt de reis van Joost die weet dat hij gaat overlijden. Het is daarom dat op 9 september, (de geboortedag van Joost) het boek gepresenteerd word en dat er bij elk verkocht boek 2,50 naar deze mooie organisatie gaat. Joost was gek op de Cliniclowns, vooral 'oogje' uit het zintuigenrijk was zijn favoriete clown. - 09-09-2014
  • 65 jaar 'S-HERTOGENBOSCH Ik wordt 65 en geef een borrel + eten oor ca. 100 personen. I.p.v. cadeaus vraag ik om een donatie voor Cliniclowns. Ik wil een collectebus neerzetten met zichtbaar 'Cliniclowns' erop. Is hulp met een collectebus/doos en/of posters mogelijk? - 26-10-2014
  • loomies voor clowns ROTTERDAM Hi, Mijn naam is Joyce, ben 46 jaar en vind dat loomen eigenlijk wel leuk om te doen. Na ee vaak drukke werkweek je gedachten even op 0. Maar ja, wat te doen met al die bandjes? Ben ze onder mijn vrienden gaan verkopen. Kosten 2 euro per stuk Opbrengst in zijn geheel naar de Clowns. Stuur ze per post toe, mijn werkgever sponsert de postzegeld, ik de materialen. - 31-12-2014
 

Actienieuws

Theo Thijssenschool in actie

27 aug‘14 Hoogezand-Sappemeer
Theo Thijssenschool in actie

De Theo Thijssenschool uit Hoogezand-Sappemeer heeft met haar goede doelen acties liefst 8500 euro opgehaald voor het goede doel. Een prachtig bedrag waar velen een bijdrage aan hebben geleverd.

Lees meer >

Kaarten voor CliniClowns

27 aug‘14 Apeldoorn
Kaarten voor CliniClowns

De kaarten webshop Petite Miri houdt helaas op te bestaan. Eigenaresse Miriam Bos besloot de kaarten die ze nog in voorraad had aan CliniClowns te schenken. Een mooi gebaar!

Lees meer >

Verhalenbundel over de zorg

19 aug‘14 Brunssum
Verhalenbundel over de zorg

Thuiszorgmedewerker Kitty Koenen uit Brunssum heeft haar tweede boek met verhalen uit haar werk gepubliceerd. ‘Horen, Zien en Zorgen’ is de opvolger van ‘Met Hart en Zorg’ dat vorig jaar is verschenen.

Lees meer >

Knuffels van de Kiwanis

21 jul‘14 Roosendaal
Knuffels van de Kiwanis

Mooie goede doelen actie van Serviceclub Kiwanis voor het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal. De kinderafdeling ontving tientallen pluche beesten, waaronder diverse CliniClowns knuffels Toet.

Lees meer >

Verkoop zelfgemaakte spullen

30 jun‘14 Sneek
Verkoop zelfgemaakte spullen

Nieuwe, tweedehands en zelfgemaakte spullen winkel mijnTafel heeft de eerste helft van 2014 een goede doelen actie gedaan voor CliniClowns.

Lees meer >

Lees meer actienieuws