Help mee, start je eigen goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert of zelfgemaakte spullen verkoopt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Actiekalender

Wil je jouw actie op de agenda terugzien? Meld je actie dan nu aan! Dit zijn de laatst aangemelde acties op een rij:
  • Sponserzwemmen ZEIST De kinderen die in het diepe zwemmen gaan baantjes zwemmen. De kinderen die zwemmen in het instructiebad gaan een klein parcours zwemmen/lopen - 12-11-2014
  • BLUF event TILBURG Goedemiddag, Wij zijn leerlingen van fontys ACI communicatie International event music and entertainment studies. Wij zijn momenteel bezig met een project. Hierbij moeten wij de EMEG branches (entertainment music event gaming) verduidelijken. Wij willen dit graag gaan doen door middel van een soort borrel, waarbij er informatie wordt gegeven maar waar ook interactie is tussen de bezoekers. Wij willen een goed doel hierbij betrekken, en wij zijn van mening dat dit doel bij ons concept past. Wij willen… - 10-12-2014
  • Masseren en lakken voor clini clowns DOORN Wij willen op de doorns festival stoelmassage geven, nagels lakken en make up aanbrengen voor clini clowns - 06-09-2014
  • Lady's Only HOOGEVEEN Samen met een goede vriendin houden we binnenkort een avondje voor vrienden, familie en kennissen waarbij we zelfgemaakte spulletjes verkopen als knipjes, taarten, sieraden, tweedehands speelgoed en kleding en bloemstukjes. - 03-10-2014
  • Kofferbakverkoop SNEEK Zelfgemaakte en andere leuke hebbedingetjes verkopen - 31-08-2014
 

Actienieuws

Oranje Neuzen

16 sep‘14 Heerhugowaard
Oranje Neuzen

Slimpie stond tijdens het afgelopen WK niet alleen achter ons Nederlandse voetbalteam, maar ook achter het werk van CliniClowns.

Lees meer >

Theo Thijssenschool in actie

27 aug‘14 Hoogezand-Sappemeer
Theo Thijssenschool in actie

De Theo Thijssenschool uit Hoogezand-Sappemeer heeft met haar goede doelen acties liefst 8500 euro opgehaald voor het goede doel. Een prachtig bedrag waar velen een bijdrage aan hebben geleverd.

Lees meer >

Kaarten voor CliniClowns

27 aug‘14 Apeldoorn
Kaarten voor CliniClowns

De kaarten webshop Petite Miri houdt helaas op te bestaan. Eigenaresse Miriam Bos besloot de kaarten die ze nog in voorraad had aan CliniClowns te schenken. Een mooi gebaar!

Lees meer >

Verhalenbundel over de zorg

19 aug‘14 Brunssum
Verhalenbundel over de zorg

Thuiszorgmedewerker Kitty Koenen uit Brunssum heeft haar tweede boek met verhalen uit haar werk gepubliceerd. ‘Horen, Zien en Zorgen’ is de opvolger van ‘Met Hart en Zorg’ dat vorig jaar is verschenen.

Lees meer >

Knuffels van de Kiwanis

21 jul‘14 Roosendaal
Knuffels van de Kiwanis

Mooie goede doelen actie van Serviceclub Kiwanis voor het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal. De kinderafdeling ontving tientallen pluche beesten, waaronder diverse CliniClowns knuffels Toet.

Lees meer >

Lees meer actienieuws