Help mee, start je eigen goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert of zelfgemaakte spullen verkoopt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Actiekalender

Wil je jouw actie op de agenda terugzien? Meld je actie dan nu aan! Dit zijn de laatst aangemelde acties op een rij:
  • Een Feestje voor zieke kinderen BERKEL EN RODENRIJS Tijdens de kinderboekenweek mogen alle kinderen een boek die zij niet meer lezen meenemen naar school. Al deze boeken komen op de boekenkraam terecht. Op een afgesproken dag mogen alle kinderen een euro meenemen en deze besteden aan een 'nieuw'boek van de boekenkraam. - 09-10-2014
  • sponsorloop MOORDRECHT wij willen met de bso een sponsorloop gaan houden - 31-10-2014
  • kaartenactie OOST WEST EN MIDDELBEERS ik ga zoveel mogelijk tekeningen maken zodat er kaarten van gemaakt kunnen worden - 25-10-2014
  • sparen voor de cliclowns EDAM De kinderen op onze school zijn gewend wekelijks te sparen voor een door hun gekozen doel. In de maanden september tot december sparen we voor de Cliniclowns. - 01-12-2014
  • Wijn & Spijsbelevenis 2014 (fundraise) HEEMSKERK Doel Roundtable 44: Deze club van ondernemers en ondernemende personen heeft als doel elkaar te helpen en van elkaar te leren. Door de gezamenlijke kennis en het uitgebreide netwerk kunnen we gelukkig ook iets betekenen voor minder bedeelde mensen (en dan voornamelijk kinderen) in de vorm van materiële en personele middelen. Wijn & Spijsbelevenis 2014 De titel zegt het eigenlijk al: de avond zal in kader staan van een wijnproeverij geserveerd met diverse hapjes. Maar niet alleen de wijnliefhebber… - 31-10-2014
 

Actienieuws

Oranje Neuzen

16 sep‘14 Heerhugowaard
Oranje Neuzen

Slimpie stond tijdens het afgelopen WK niet alleen achter ons Nederlandse voetbalteam, maar ook achter het werk van CliniClowns.

Lees meer >

Theo Thijssenschool in actie

27 aug‘14 Hoogezand-Sappemeer
Theo Thijssenschool in actie

De Theo Thijssenschool uit Hoogezand-Sappemeer heeft met haar goede doelen acties liefst 8500 euro opgehaald voor het goede doel. Een prachtig bedrag waar velen een bijdrage aan hebben geleverd.

Lees meer >

Kaarten voor CliniClowns

27 aug‘14 Apeldoorn
Kaarten voor CliniClowns

De kaarten webshop Petite Miri houdt helaas op te bestaan. Eigenaresse Miriam Bos besloot de kaarten die ze nog in voorraad had aan CliniClowns te schenken. Een mooi gebaar!

Lees meer >

Verhalenbundel over de zorg

19 aug‘14 Brunssum
Verhalenbundel over de zorg

Thuiszorgmedewerker Kitty Koenen uit Brunssum heeft haar tweede boek met verhalen uit haar werk gepubliceerd. ‘Horen, Zien en Zorgen’ is de opvolger van ‘Met Hart en Zorg’ dat vorig jaar is verschenen.

Lees meer >

Knuffels van de Kiwanis

21 jul‘14 Roosendaal
Knuffels van de Kiwanis

Mooie goede doelen actie van Serviceclub Kiwanis voor het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal. De kinderafdeling ontving tientallen pluche beesten, waaronder diverse CliniClowns knuffels Toet.

Lees meer >

Lees meer actienieuws