Help mee, start je eigen goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert of zelfgemaakte spullen verkoopt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden. Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je op weg met een gratis actiepakket. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Kom in actie voor CliniClowns!

Laat je gegevens achter en meld je actie aan. Wij denken graag met je mee en helpen je actie tot een succes te maken.Actienieuws

JCB schenkt weer aan CliniClowns

20 jan‘15 Waardenburg
JCB schenkt weer aan CliniClowns

Zoals de afgelopen jaren heeft JCB ook dit jaar weer een goede doelen actie gehouden. Zij hebben het budget voor hun eindejaarspakketten wederom gedoneerd aan CliniClowns Nederland en België.

Lees meer >

Wederom mooie donatie van Stater

14 jan‘15 Amersfoort
Wederom mooie donatie van Stater

Een paar jaar geleden heeft Stater ervoor gekozen om niet langer eindejaarsgeschenken naar klanten te sturen. Zij doneren dit bedrag aan een goed doel en dit jaar was CliniClowns wederom één van de gelukkige!

Lees meer >

De 15e editie van de Wollebrandcross

7 jan‘15 Westland
De 15e editie van de Wollebrandcross

Jaarlijks organiseert Stichting de Wollebrandcross diverse (sport)evenementen waarmee ze geld inzamelen voor diverse goede doelen die zich inzetten om de gezondheid en/of levensomstandigheden van minderbedeelde kinderen te verbeteren. Ook dit jaar is CliniClowns weer een van de goede doelen!

Lees meer >

Vomar Voordeelmarkt schenkt €6450

5 jan‘15 Utrecht
Vomar Voordeelmarkt schenkt €6450

Vomar Voordeelmarkt heeft onlangs een bedrag van maar liefst € 6.450 aan CliniClowns geschonken. Klanten van Vomar Voordeelmarkt hebben dit het afgelopen half jaar bij elkaar gebracht door middel van kleding te deponeren in de kledingcontainers bij de winkel.

Lees meer >

Nieuwe materialen voor het Klein Zintuigen Orkest

5 jan‘15 Amersfoort
Nieuwe materialen voor het Klein Zintuigen Orkest

Ons Klein Zintuigen Orkest reist met hun voorstelling door heel het land. Voor deze voorstelling hadden onze clowns nog een aantal attributen nodig, welke wij dankzij twee mooie sponsoringen in natura hebben ontvangen.

Lees meer >

Lees meer actienieuws