Help mee, start je eigen goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert of zelfgemaakte spullen verkoopt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden. Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je op weg met een gratis actiepakket. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Kom in actie voor CliniClowns!

Laat je gegevens achter en meld je actie aan. Wij denken graag met je mee en helpen je actie tot een succes te maken.Actienieuws

Modeshow met een rode neus

30 apr‘15 Amersfoort
Modeshow met een rode neus

Als afstudeerproject heeft Hamza El-Amraoui een modeshow georganiseerd met het thema Circus. Een magische moment ontstond toen één van de mooie modellen Pleuni, nog voorzien van haar beangstigende make-up, de microfoon nam.

Lees meer >

Koningsdag 2015

29 apr‘15 Amersfoort
Koningsdag 2015

Ook dit jaar zijn er met Koningsdag weer een aantal kanjers in actie gekomen voor CliniClowns! Ben jij zelf ook in actie gekomen? Stuur dan je foto op naar acties@cliniclowns.nl en we plaatsen je graag op deze pagina.

Lees meer >

Schilderen in Woonmall Alexandrium

24 apr‘15 Rotterdam
Schilderen in Woonmall Alexandrium

Op 2de Paasdag is er in Rotterdam een goede doelen actie gehouden voor CliniClowns. Woonmall Alexandrium had namelijk een speciale paasschilderactie georganiseerd!

Lees meer >

Kunstveiling voor CliniClowns

17 apr‘15 Hooge Mierde
Kunstveiling voor CliniClowns

Excellent Dressage Sales steunt CliniClowns door de opbrengst van hun openingsstuk te veilen. Daar zijn we blij mee!

Lees meer >

Op volle kracht

10 apr‘15 Elst
Op volle kracht

Op 6 april organiseerde sportcentrum De Studio in Elst een Grit Challenge. Krachtige dames en heren konden zich inschrijven voor een pittige cardio- en krachttraining, waarbij de opbrengst zou gaan naar CliniClowns.

Lees meer >

Lees meer actienieuws