Direct naar...

Voor bedrijven: word sponsor

CliniClowns wilt alle zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring uit het bedrijfsleven. Er zijn diverse manieren om met uw bedrijf CliniClowns te steunen en zo kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn. 

​CliniClowns zijn betaalde professionals. Zij worden regelmatig getraind om hen in staat te stellen zieke kinderen de kracht van een lach te laten ervaren. Op dit moment zijn er 71 CliniClowns. Met die clowns bieden wij kinderen niet alleen in het ziekenhuis afleiding en plezier, maar ook op andere plaatsen. Dit doen wij met onder meer met de CliniClowns Club, Circus CliniClowns, het Klein Zintuigenorkest en het CliniClowns College.

Sponsoring in geld

Onze diensten kosten veel geld. Wilt u hier aan bijdragen door middel van een geldelijke bijdrage? Dat kan op verschillende manieren. Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen, op 033 469 90 40.

Giftenaftrek in de vennootschapsbelasting
De gift van uw bedrijf aan CliniClowns kunt u aftrekken van uw winst. Er geldt hiervoor een maximumgrens van 50% van de fiscale winst, met een absoluut maximum van € 100.000.

Gift als bedrijfskosten
Een bedrijf mag uitgaven, gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf, aftrekken als kosten. Dit geldt zowel voor bedrijven die aan inkomstenbelasting zijn onderworpen als bedrijven die vennootschapsbelasting betalen.

Lees hier meer over de fiscale voordelen

Sponsoring in natura

Wilt u aan onze diensten bijdragen door middel van een bijdrage in natura? Dat kan op verschillende manieren. Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen, op 033 469 90 40.

Bekijk hier het overzicht van de benodigdheden in natura

Doe een actie

Samen een actie doen voor CliniClowns geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Er zijn veel verschillende manieren waarop u in actie kunt komen voor CliniClowns. Bekijk de actie mogelijkheden

Huur het CliniClowns College

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijk evenement, feest of teambuilding? Laat u verrassen door het CliniClowns College! Op deze locatie kunt u vergaderen voor een lach. Bekijk alle mogelijkheden van ons College. 

Help op een andere manier

Plaats bijvoorbeeld onze banner op uw website, like ons op Facebook, volg ons op Twitter. Ook hebben wij stopper advertenties beschikbaar die u kunt plaatsen in uw bedrijfsuitingen. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact op met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen via 033 469 90 40.

Zij gingen u voor...

Doe inspiratie op aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en soorten acties. Doneer bijvoorbeeld een percentage van de omzet van een bepaald product zoals Festivaldi doet, of adopteer net als Gerflor een speelkoffer. Bekijk het overzicht met mogelijkheden.

Heeft u meer interesse in het aangaan van een samenwerking met CliniClowns? Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen via 033 469 90 40.