Online

De CliniClowns Club

De CliniClowns online? Je verwacht het niet! Bij de CliniClowns Club kunnen zieke en gehandicapte kinderen die lid zijn, zelf contact maken met de CliniClowns.

Zijn de clowns er even niet? Dan chat of webcam je met andere kinderen, kijk je clownsfilmpjes en nog veel meer.

Altijd wat te beleven

Op de veilige en besloten website www.cliniclownsclub.nl ontdekken de clubleden een vrolijke online belevingswereld. In het online theater kun je meekijken en meechatten met de live voorstellingen! Zo kunnen kinderen die thuis, of waar dan ook, herstellen of verzorgd worden, blijven genieten van het contact met de clowns. Zijn de clowns er even niet? Dan chat of webcam je met andere kinderen, kijk je clownsfilmpjes en nog veel meer. Daarnaast kun je de clowns in het echt ontmoeten in het Clubhuis te Amersfoort, maar ook op andere webcamlocaties in het land of tijdens evenementen. Voor elk kind, voor elk niveau.

Ouders kunnen bij het aanmelden één van de drie groepen kiezen die het beste bij hun kind past, afhankelijk van hun biologische dan wel verstandelijke leeftijd. Met behulp van gesproken navigatie, herkenbare pictogrammen en een simpele indeling, hebben we geprobeerd de website zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Goede controle

We checken de aanmeldingen van nieuwe leden en controleren de website elke dag. Bovendien bieden we technische ondersteuning om het webcammen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om hierbij te helpen en je goed te kunnen informeren, is er een speciale website voor ouders en verzorgers.

Gratis lid

Kinderen met een ziekte en/of handicap van 2 tot 18 jaar kunnen lid worden. Dit is gratis. We hebben nog plek voor meer leden, dus zegt het voort.


Een indruk krijgen? Bekijk onze video!
 

Luuk op bezoek bij de clowns van de CliniClowns Club