×

Ik meld me aan voor de CliniClowns belevingsdag op 12 december.

Wat leuk dat we u op woensdag 12 december 2018 bij CliniClowns in Amersfoort mogen verwelkomen! We nemen u mee in onze magische wereld, waar een échte CliniClown u rondleidt in het sprookjesachtige CliniClowns College.

Tijdens een heerlijke lunch luistert u naar ontroerende verhalen over ouder en kind door vrijwilliger Gepco, CliniClown Waldo en Judith van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. We beloven u dat u bij terugkomst nog vaak aan deze onvergetelijke dag terug denkt!
 
Maarten en Mieke waren aanwezig bij de belevingsdag van CliniClowns: “Wat wij in het College mochten beleven, was voor ons ongekend. En heeft onze bewondering en waardering voor het werk nog meer doen toenemen. vergeet vooral niet onze hartelijke dank over te brengen aan juffrouw Toos van het CliniClowns College! Onze lachspieren zijn opgerekt en haar foto prijkt op de kast!”

Praktische informatie

De dag start om 11.00 uur tot circa 15.00 uur. Het adres is Soesterweg 300a, 3812 BH in Amersfoort. Heeft u nog vragen? Bel ons op 033 469 90 40 of mail naar frances.kuijs@cliniclowns.nl.