×

Benefietconcert: CliniClowns & Co

Kom je ook?!

Stichting CliniClowns organiseert ter ere van haar 20-jarig jubileum een spetterende benefietconcert. Op zondag 11 november treden bevriende artiesten belangeloos op in de Koloszaal te Raamsdonksveer. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan CliniClowns. Hierdoor kunnen wij nog meer kinderen afleiding en plezier bieden! Het idee is in samenwerking met Gebroeders Ko ontstaan. Zij vieren in november óók een jubileum, namelijk hun 15-jarig bestaan.

Helaas hebben we vanwege te weinig animo voor het benefietconcert van de avond moeten besluiten om deze te cancellen. Bezoekers die hier kaarten voor gekocht hebben, krijgen hier nog bericht van. Zij zijn van harte welkom tijdens het middagconcert of kunnen hun geld terug krijgen.

Voor wie?


Het benefietconcert wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die CliniClowns een warm hart toedraagt. Dus kom ook en zing en dans mee met je favoriete artiesten. Koop een kaartje en steun CliniClowns!! Het dak gaat eraf met al die sterren in huis!!!

Artiesten


Gebroeders Ko
Tim Douwsma
Gio
Djumbo
Lisa, Amy & Shelley (Junior Songfestival)
Young Smoothies
Juvat (SYTYCD)
Charly Luske (The Voice)
Gastoptreden van Van Drunen Dance Kids o.l.v. Kimberly Koopmans

Tickets


De tickets kosten € 15,00. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan CliniClowns. Tickets zijn te koop bij Slijterij Jan en René Quist (Markt 13 in Geertruidenberg) en De Koloszaal (Kasteellaan 21 in Raamsdonksveer) en via De Nationale Theaterkassa. Klik hier om je tickets voor CliniClowns & Co online te bestellen!

Locatie


CliniClowns & Co vindt plaats in de Koloszaal te Raamsdonksveer. Het concert begint om 14:30 uur en de zaal gaat open om 14:00 uur. Rond 17:15 uur zal het concert ongeveer afgelopen zijn. Kom je met rolstoelen, laat dat dan even weten via mijke@cliniclowns.nl, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Parkeren kan in de woonwijk rond de Koloszaal. Routes worden aangegeven.

Sponsoren


CliniClowns & Co wordt mede mogelijk gemaakt door:
De Koloszaal
Ampco Flashlight
Lukassen Produkties
Dimperium Productions
Golden Tulip Oosterhout
De Nationale Theaterkassa
Gebroeders Ko
Charly Luske
Gio
Lisa, Amy & Shelley
Juvat Westendorp
Djumbo
Young Smoothies
Tim Douwsma
Line Up Events
Absoluta Catering

Oude mobiele telefoons en lege cartridges


Heeft u nog oude telefoons of lege cartridges liggen? Lever ze dan in bij het concert. Wij krijgen hier een mooi bedrag voor. Er staan verzamelboxen bij de ingang.