×

Aloë Vera lippenbalsems voor CliniClowns

Tijdens het Outdoor Gelderland in Arnhem verkocht een aantal ‘Forever Business Owners’ lippenbalsems op basis van Aloë Vera. De winst van deze verkoop kwam ten goede van CliniClowns. 

Géra Nieuwenhuis, één van de actievoerders vertelt dat zij veelal het zelfde argument hoorde. “Dan zeiden ze: ‘ik doneer al maandelijks aan CliniClowns’. Geweldig wanneer dat inderdaad zo is”, zegt Géra. “Zelf doe ik wekelijks mijn statiegeldbonnetje in de grote ton voor CliniClowns. Zo zie je maar, er zijn veel mogelijkheden om het mooie werk van Cliniclowns te ondersteunen.”
 

Hoewel het weer niet meewerkte, wisten Géra Nieuwenhuis, Wilma Massop en Lindy van Oosteren toch € 320,50 bij elkaar te brengen!

Help mee, steun CliniClowns!

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

‘Webcammen met de clowns vanaf de camping’

Damian van der Schaft (13 jaar) is al jaren heel actief bij de online activiteiten van CliniClowns. Online is hij beter bekend als Drobot en hij kan vaak niet wachten tot hij weer online mag. Zelfs op de camping in België zocht hij contact met CliniClown Dikkie.