×

Doneer je cashback aan CliniClowns!

Wist jij dat je je cashback van Montoe Nederland kan doneren aan een goed doel? Doordat Montoe samenwerkt met bekende online webwinkels, krijgen leden op alle online aankopen provisie uitgekeerd. Deze provisie kan variëren tot honderden euro’s en kan behoorlijk hoog oplopen.

Montoe Nederland is een nieuw, jong en dynamisch online bedrijf. Het bedrijf werkt met een simpel, uniek en betrouwbaar concept: samenwerken met online webwinkels. Montoe Nederland deelt de verkregen provisie op aankopen bij webwinkels met hun leden. De leden krijgen vervolgens de verdiende cashback belastingvrij in euro’s uitgekeerd.

Maar leden kunnen hun cashback ook aan CliniClowns doneren! Wordt daarom snel (gratis) lid en doneer!

Wil jij CliniClowns op een andere manier steunen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.