search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Hexspoor steunt CliniClowns met ludieke actie

De zomer is begonnen! Ieder jaar doet Hexspoor en leuke actie om haar klanten een fijne zomer te wensen. Dit jaar hebben ze iets heel origineels verzonnen voor CliniClowns. Ga jij op vakantie? Kijk dan wat je kunt doen!

 

“Voor velen van ons is de zomer een heerlijke periode voor het ontdekken van nieuwe culturen, genieten van de omgeving en elkaar, rust of juist fysieke inspanning”, aldus Hexspoor. “Maar niet voor iedereen is dit mogelijk. Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren ze tijdelijk een omgeving zonder beperkingen. Om die reden leveren wij deze zomer graag een bijdrage aan CliniClowns.”

Het idee

Ga je deze op vakantie? Stuur dan vanaf je vakantie adres een kaart naar Hexspoor. Zij doneren dan 1 cent aan CliniClowns voor elke kilometer naar jouw bestemming. “Zodat niet alleen onze klanten een fijne vakantie hebben maar ook de zieke kinderen die jullie een glimlach bezorgen!”

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'De CliniClowns waren voor ons het ziekenhuis geworden'

Daan bracht een derde deel van zijn jonge leven door in het kinderziekenhuis. Na een moedige maar oneerlijke strijd tegen kinderkanker overleed hij in juli 2016 op 14-jarige leeftijd. Voor zijn moeder zijn de momenten die Daan beleefde met de CliniClowns warme herinneringen.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk