location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Statiegeld verzamelen voor CliniClowns!

Plus Verhoeven in Rotterdam vierde in april haar 10-jarig jubileum. Marianne Wesdorp en ondernemer Elroy Verhoeven - die een grote kindervriend is - hebben iets speciaals met CliniClowns. Daarom werd er voor aantal weken een CliniClowns box voor de statiegeldbonnetjes neergezet.

Klanten van Plus Verhoeven konden daardoor hun statiegeld aan CliniClowns doneren. Dat leverde uiteindelijk het geweldige bedrag van €1278,80! Wat een prachtig resultaat!

Het chequemoment werd vastgelegd door een fotograaf van Havenloods. Hij zorgde voor een aantal mooie foto’s van Elroy Verhoeven en een ambassadeur van CliniClowns. Wat een prachtige beelden!

Heel erg bedankt voor de mooie bijdrage!

Wil jij zelf ook CliniClowns steunen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau