Unieke actie van Endress+Hauser

Endress+Hauser, marktleider op het gebied van procesmeting en automatisering, heeft zijn deelname aan de grootste industriële beurs, de WoTS, verbonden aan de CliniClowns. En dat met een wel heel mooie actie!

Endress+Hauser aan de slag voor een lach

Als familiebedrijf met het oog op succes op de lange termijn, is het bedrijf zich bewust van het belang van zorgvuldig bedrijfsmanagement. Voor hen gaat economische groei hand in hand met ecologisch en sociaal denken. 
 
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaam produceren introduceert Endress+Hauser het ultieme relatiegeschenk. Wanneer men zich vooraf registreert via hun website en tijdens de WoTS op de stand de badge laat scannen, doet Endress+Hauser een donatie aan CliniClowns per geregistreerde bezoeker.

Nog meer zieke kinderen een vrolijke dag bezorgen

"Met uw bijdrage kan CliniClowns nog meer zieke kinderen een vrolijke dag bezorgen, waardoor ze hun ziekte heel even kunnen vergeten! Laten we er samen voor zorgen dat deze actie geen kinderachtig effect heeft en neem de eerste stap door u te registreren via: www.nl.endress.com/wots. Tot ziens op onze stand en namens CliniClowns alvast bedankt voor uw persoonlijke medewerking aan deze unieke actie", aldus Rob Hommersen, Managing Director Endress+Hauser.

CliniClowns is heel blij met dit initiatief en wenst Endress+Hauser veel succes met de actie op de beurs!