×

Carnaval bij Jasper in het ziekenhuis

Dit jaar zit het er voor Jasper (3) helaas niet in om met zijn familie carnaval te vieren in Breda. Samen met zijn moeder moet hij dit jaar overnachten in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Maar dit weerhoudt hem er niet van om er toch een feestje van te maken. Om de CliniClowns naar binnen te lokken smeden Jasper en zijn moeder een plannetje. Ze versieren de kamer met slingers en serpentines en zetten carnavalsmuziek op zodat de clowns het zelfs op de gang zouden horen..

En jaaa hoor! Dansend in de polonaise en meezingend met de gezellige carnavalsmuziek  komen clowns Bes en Jaja de kamer van Jasper binnen. Het lijkt zelfs net alsof ze zich hebben verkleed. Omdat Jasper door zijn leukemie snel kans heeft om ziek te worden, moeten de clowns een gek geel pak aan, zodat ze Jasper niet ziek kunnen maken. Het lijkt net alsof ze hun carnavalspak hebben aangetrokken! Vanaf het moment dat de clowns de kamer in lopen zijn Jasper en zijn moeder niet langer in het ziekenhuis, maar staan ze carnaval te vieren in hartje Breda.

En wat is dat een feest! “Jasper begon meteen te stralen en hij kreeg er zoveel energie van dat de CliniClowns met hem carnaval wilden vieren!” Vooral de instrumenten van de clowns zijn een groot succes. “Jasper kon niet meer stil liggen en begon zelfs te dansen terwijl hij in zijn bed lag! Heel even dachten we niet meer aan zijn ziekte, maar waren we thuis in Breda.”

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Teun helemaal op zijn gemak bij CliniClowns

Teun (8) heeft het syndroom van Down en is doof. Samen met zijn familie bezocht hij het CliniClowns College, wat een mooie herinnering opleverde voor het vrolijke jongetje. Moeder Karin denkt er nog graag aan terug: “Het was een hele gave ervaring.”

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?