×

De tip van Peer tegen een winterdip

Last van een winterdipje? Lijkt het voorjaar nog eindeloos ver weg? Geef jezelf dan een sprankelende lenteboost met hulp van Peer.

De tip van Peer

"Clowns zijn een vreemde eend in het ziekenhuis. Ze hebben geen taak te volbrengen binnen een gestelde tijdspanne; ze komen gewoon even spelen. Daardoor hebben ze de ruimte om aandacht te schenken en samen avonturen te beleven. Vaak lijkt het voor de kinderen en hun ouders alsof de tijd even stilstaat; de ziekenhuisvloer verdwijnt en kinderen kunnen weer kind zijn. Zet de tijd even stil en neem de ruimte om met aandacht de dag te beleven."

Sta jezelf toe te lanterfanten; koffie zetten, bank hangen, uit het raam staren, de bloemen herschikken en als je ze niet hebt, ga een bosje kopen. Doe dit alles met een open blik. Wat zie je, wat doe je en is het anders dan voorheen nu je de tijd ervoor neemt?

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?