×

De tip van Toos tegen een winterdip

Last van een winterdipje? Lijkt het voorjaar nog eindeloos ver weg? Geef jezelf dan een sprankelende lenteboost met hulp van Toos.

De tip van Toos

"Spelen doe je samen; spel kan alleen opbloeien als iedereen mee wil doen. De CliniClowns spelen dan ook met kinderen vanuit oprecht contact. Samen gaan ze op in het moment. Door contact te maken met anderen haal jij jezelf ook even uit je winterdipje. Zo zorg je ervoor dat je je weer beter voelt."

Lach tegen de kassière en de buurman. Begroet de buschauffeur met een hartelijke ‘goedemorgen’ en vraag vandaag eens aan een vreemde hoe het gaat. Je zult zien; een oprechte glimlach en even echt contact maken, doet wonderen.

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?