×

De top 5 CliniClowns spreuken van 2016!

Wat is dat snel gegaan! 2017 is inmiddels in volle gang en 2016 lijkt alweer lang geleden. Toch willen wij even terugblikken op dat mooie jaar. Een jaar waarin we veel met elkaar deelden. Mooie verhalen, sportieve en hartverwarmende acties... En, niet te vergeten, de spreuken op maandag!

Iedere week deelden wij één spreuk met jullie op Facebook en Twitter. De ene spreuk was grappig, de ander lief. We hoopten jullie met onze spreuken aan het denken te zetten of een positief begin van de week te bieden.

Jullie konden dit blijkbaar waarderen, want het regende iedere maandag weer likes en leuke reacties. Om nog even van alle wijsheden en positiviteit na te genieten, is dit de top 5 populairste spreuken van 2016:

Om het spannend te houden, beginnen we natuurlijk met de nummer 5!
One size fits all, gegarandeerd! 

De nummer vier vonden jullie het delen waard:

Ook in drukke en stressvolle tijden is er altijd ruimte voor een complimentje of een lief bericht.  

Op de derde plek staat de volgende spreuk:

Hiermee verspreidden we gezamenlijk heel wat kleur en positiviteit over Facebook.  

Ook nummer 2 viel enorm in de smaak:
Dat leverde vast veel stralende gezichten op!
 

De populairste spreuk stak met muts en veer boven alle anderen uit:Massaal lieten jullie blijken dat jullie onze grootste wens op 5 december deelden.

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Het ziekenhuisbezoek werd opeens iets leuks'

Bloedprikken in het ziekenhuis is een beproeving voor Mike, die het syndroom van Down heeft. Maar cliniclown Pula is er gelukkig om hem af te leiden.

‘Het moet voor bezoekers leuk zijn om de website te gebruiken’

Voor het vijfde jaar op een rij is ook onze website genomineerd voor Beste Website van het Jaar. Cheyenne Crucq, Coördinator online communicatie, legt uit waarom.