×

Aan Facebook fans de vraag: wat is een clownsbezoek waard?

Elk jaar vinden er veel ontmoetingen plaats tussen zieke kinderen en onze clowns. We vroegen onze Facebook fans hoeveel zo'n bezoek hen waard is. Valt dit uit te drukken in euro's? 'Nee!' Was massaal het antwoord. 'Onbetaalbaar', dat wel. Diep onder de indruk van alle mooie reacties, zetten wij er een aantal op een rij: 

Zo schrijft Facebook fan Jeroen van Bergen: "De glimlach en de afleiding, hoe kortstondig misschien ook, is bij de kinderen onbetaalbaar. Een herinnering die nog lang voor napret zorgt is zoveel meer waard dan wat dan ook. Elke donatie is daarom goed besteed en komt ook goed terecht. Super bezig en veel respect. Helden!!"

En vertelt moeder Marielle Huibers: "Mijn kleine bink, toen 2,5, had zo een verdriet na de pijnlijke onderzoeken, maar bij het zien van de CliniClown was hij het snel vergeten! Jullie bezoek is onbetaalbaar."

Met dank aan donateurs | Besteding donaties door CliniClowns

Mede dankzij onze donateurs kunnen de CliniClowns met hun bezoeken zieke kinderen laten lachen, ontspannen en genieten. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest en zouden al deze bijzondere verhalen er niet zijn.
Ben je benieuwd geworden naar hoe CliniClowns iedere euro dat binnenkomt besteedt? Neem dan een kijkje op de pagina over de bestedingen van donaties.

Wat is een bezoek van een CliniClown waard?

"Iedere keer een feestje"

Sandra van den Berg: "Iedere 4 weken krijgt Daan een prednison stootkuur, en kijkt dan uit naar de donderdag, want dan komen ze weer! Ze weten er iedere keer weer een feestje van te maken! Daar kan geen euro tegenop!"

"Onbetaalbaar!"

Claudia van Schaik: "Bij elke opname weer zorgen jullie voor een glimlach op het gezicht van Jayvon. Als ouder om je kind in deze omstandigheden ook maar voor 5 minuten te zien lachen en genieten is werkelijk onbetaalbaar."

"Dikke duim omhoog!"

Evelien Nyenhuis: "Letterlijk onbetaalbaar. Zelfs van een opname in de isolatie kamer maken ze een feest. DIKKE DUIM VOOR DEZE MENSEN!"