×

Een middag vol liefde en lol voor Mees

Mees zit op een mytylschool in Tilburg. Op 7 juni bracht hij een bezoek aan een wel héél andere school: het CliniClowns College!

Vanaf het moment dat de deuren openzwaaiden gebeurden er magische dingen in deze clownsschool. De conciërge, clowns Toef en Clara namen het gezin dan ook mee in een wonderlijk avontuur. Nadien ontvingen we een enthousiast bericht van moeder Simone. Zo’n enthousiast verhaal delen we graag!

“Wat een middag vol liefde en passie. Voor altijd in ons hart. Jip en Mees raken er niet over uitgelachen!”

"Wat hebben we een super bijzondere middag gehad met clown Clara en clown Toef! Het was van het begin tot het eind ge-wel-dig! Mees heeft letterlijk plat op de grond gelegen van het lachen...en wij ook...het was echt een hele persoonlijke prachtige belevenis. Van het begin tot het eind: ge-wel-dig! Eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Een middag vol liefde, lol en passie...voor altijd in ons hart!

Ik ben onroerd. Diepe, diepe buiging en applaus voor clown Toef en Clara! Mees en zijn broer Jip raken er niet over uitgelachen en uitgepraat. Mees vroeg vanmorgen: wanneer ga ik naar die school met de taxi? En kom ik dan bij clown Clara in de klas? Hoe kan ik jullie bedanken?"

Ken jij ook een kind dat een onvergetelijk uitje verdient?

Dan kun je hem of haar voordragen voor een bezoek aan het CliniClowns College. Iedereen mag een kind voordragen; of je nu in de zorg werkt of een kind uit jouw familie- of vriendenkring wilt verrassen.