×

Een snel spelletje voor ouders en kinderen

Spelen met je kind. Het klinkt zo eenvoudig, maar in het dagelijkse leven is blijk het toch wat lastiger dan gedacht. Begrijpelijk, want we hebben veel te doen, zijn moe aan het einde van een drukke dag of hebben gewoonweg geen inspiratie. Wij helpen je graag opweg met deze handige tip.

Tip: Supersnel sprookje

In dit spel ga je bekende sprookjes naspelen. Eerst kies je een sprookje en bespreek je samen even wat er ook alweer allemaal in gebeurt. Daarna ga je het als toneelstukje naspelen. De eerste keer heb je daar twee minuten voor. Dan doe je het nog een keer maar dan in één minuut. Tot slot raas je door het hele sprookje heen in een halve minuut!

Speeltip: Het geeft niet als het sprookje heel anders gaat dan normaal. Leuk juist! Dit is tenslotte jullie versie van het verhaal.

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?