×

Een sportief spelletje voor ouders en kinderen

Spelen met je kind. Het klinkt zo eenvoudig, maar in het dagelijkse leven is blijk het toch wat lastiger dan gedacht. Begrijpelijk, want we hebben veel te doen, zijn moe aan het einde van een drukke dag of hebben gewoonweg geen inspiratie. Wij helpen je graag opweg met deze handige tip.

Tip: Raad de sport

Je kiest iemand uit die als eerste aan beurt is. Hij gaat op een stoel zitten en doet alsof hij naar een sportwedstrijd kijkt. De anderen moeten raden welke sport het is. In het begin mag je geen woorden zeggen (wel geluiden maken!), maar als het niet geraden wordt, mag je een beetje smokkelen en op die manier hints geven.

Speeltip: Je kunt vooraf allerlei sporten verzinnen en op papiertjes schrijven. Ben je aan de beurt, dan pak je een willekeurig papiertje en ga je meteen van start.

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?