×

Esmee krijgt een speciaal bezoek van Ziep

Esmee heeft een zeer zeldzame en progressieve genafwijking die niet te genezen is. Ze kan niet praten en is volledig aan bed gekluisterd. “Haar wereldje wordt klein, daarom was het zo fijn dat er een CliniClown bij haar thuis kwam.”

“De vrolijke mimiek, de zachte warme stem van clown Ziep, zachte muziek en gekke dingen. Clown Ziep kwam heel dichtbij en raakte Esmee en ons allemaal”, vertelt Monique, moeder van Esmee. 

De CliniClowns zijn daar waar behoefte is aan ontspanning, afleiding en plezier. Dus ook bij gezinnen thuis. Bij zieke of gehandicapte kinderen die aan huis gebonden zijn, niet regelmatig in het ziekenhuis komen of niet op een school of instelling zitten. Juist voor deze kinderen zijn momenten van ontspanning en verlichting zo belangrijk, zo komen ze even los uit de dagelijkse situatie. Het bezoek is niet alleen voor het kind, maar ook voor de rest van het gezin een bijzonder moment waarvan het effect nog lange tijd voelbaar is.

Wat je moet weten over een thuisbezoek

Het bezoek duurt ongeveer een half uur en wordt altijd afgestemd op het kind in overleg met de ouder, verzorger of professional. De bezoeken zijn niet op reguliere basis, maar altijd in overleg.

Aanmelden?

Wil je een kind aanmelden voor een thuisbezoek van CliniClowns, bel of mail ons dan via 033-3302988 of thuisbezoek@cliniclowns.nl.

Maak jij meer van zulke mooie momenten mogelijk? Geef een gift!

Meer bezoeken van CliniClowns

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

CliniClowns op bezoek

CliniClowns spelen niet alleen in ziekenhuizen. Ook vanuit andere instellingen komt de vraag om afleiding en plezier. Daarom bezoeken CliniClowns ook kinderen in revalidatiecentra, kinderhospices en gezinsvervangende tehuizen en thuis.