×

Felipe (5) geniet in het CliniClowns College

Na een moeilijke periode was Felipe (5) wel toe aan wat plezier. Met zijn ouders, oma en vriendje Luuk bracht hij een bezoekje aan het CliniClowns College. Het was een fantastische dag, vertelt vader Klaas: “We vonden het allemaal superleuk om Felipe te zien lachen en ontspannen. Daar waren we echt aan toe.”

Het is een dolle boel met de CliniClowns in het College. Terwijl de rode neuzen door de gang rollen door de onhandige clown Toef lacht Felipe vol overtuiging. Dat was een tijdje geleden wel anders, toen bij de jongen met het syndroom van Down leukemie werd geconstateerd. Het waren lastige maanden voor het hele gezin, maar inmiddels is Felipe leukemie-vrij en kunnen ze samen weer genieten van leuke dingen.

Genieten met de CliniClowns

En genieten doen ze zeker tijdens het bezoek aan het CliniClowns College. Felipe straalt van oor tot oor als hij de emmer met rode neuzen nóg een keer ondersteboven keert. Vader Klaas zag Felipes enthousiasme: “Hij vond alles erg interessant en lachte de hele tijd.”
 
In het ziekenhuis had Felipe al uitgebreid kennisgemaakt met de CliniClowns. De jongen houdt erg van prikkels en kleuren en vond de CliniClowns erg gezellig. “Felipe is altijd blij en vrolijk en in het ziekenhuis vond hij de CliniClowns al onwijs leuk. Vandaar dat we hem hadden aangemeld voor het College. Felipe kan nog niet goed praten, maar we merkten aan alles dat hij heel erg heeft genoten van het CliniClowns College!”

Vond je het een mooi verhaal en wil jij ook bijdragen? Doneer je oude mobiel of cartridges!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Culinaire avonturen op de downpoli

“Leuke neus”, zegt Nina (5), terwijl ze op Neels rode neus duwt. Ze is op de downpoli voor controle en dat is best vervelend. Maar de tranen zijn snel gedroogd als ze ontdekt dat Cliniclowns Nop en Neel berenhonger hebben.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?