×

Hup naar school

Zou jij ook wel een speelse, frisse blik kunnen gebruiken voor dagelijkse perikelen binnen het gezin? Dan is deze clownstip wellicht iets voor jou!

“Mijn kind loopt elke dag zo te treuzelen met naar school gaan.”

“Maak de route naar school avontuurlijk! Bouw wedstrijdjes in, zoals ‘je mag niet op de lijntjes tussen de tegels staan’ of ‘wie het eerst bij de volgende boom is.’ Je kunt jezelf ook superkrachten geven. Zo kun je hem met je turbokracht naar school ‘blazen’. Blaas hem daarvoor onderweg af en toe in zijn nek. Door de turbo gaat hij rennen. Voor je het weet, is hij vergeten dat hij naar school loopt.”

 

Ontvang nu het boekje met alle tips!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?