×

‘Ik word bij iedere actie enthousiaster’

Als kind heeft Majella veel in het ziekenhuis gelegen. CliniClowns bestond toen nog niet, maar Majella kan zich goed voorstellen dat een bezoek van de clowns veel effect heeft op zieke kinderen. Daarom is ze al meer dan 12 jaar vrijwilliger voor CliniClowns. Om dat te vieren, verraste Sjappoo en Dikkie haar namens de VriendenLoterij.

Op jonge leeftijd heeft Majella meerdere keren in het ziekenhuis gelegen. Bezoek mocht niet te lang blijven en er was niet veel afleiding. Toen zij op latere leeftijd over CliniClowns hoorde, was zij direct enthousiast. “Cliniclowns heeft mij altijd aangesproken, omdat ik zelf als kind veel in het ziekenhuis heb gelegen,” vertelt Majella. “Daar kwam iedere dag een juf langs met spelletjes en boeken, waar ik zó naar uitkeek. Zij was het hoogtepunt van de dag. Ik kon me heel erg goed voorstellen dat CliniClowns hetzelfde effect zouden hebben. Daarom wilde ik graag iets voor CliniClowns doen.” Inmiddels zet zij zich al meer dan 12 jaar met hart en ziel in als vrijwilliger. Ze geeft voorlichting over ons werk, staat op beurzen en helpt in het Circus.

Een welverdiende verrassing

Omdat haar steun veel voor ons betekent, wilden wij Majella graag bedanken. Dankzij de VriendenLoterij konden wij haar grote wens in vervulling laten gaan: een cursus stemacteren! Dikkie en Sjappoo verraste haar met dit bijzondere cadeau.
Majella was erg verbaasd en voelde zich vereerd. Ze is dan ook nog lang niet van plan om te stoppen met haar vrijwilligerswerk voor CliniClowns. “Ik word bij iedere actie enthousiaster dan ik al was,” vertelt ze opgewekt. “CliniClowns maken echt iets los. Je ziet de kinderen en hun ouders telkens opleven en stralen. Daar draag ik graag aan bij dus zo lang ik kan, blijf ik dat ook doen.”

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Ze straalde als een ster'

Daniëlle is 14 jaar en heeft het Downsyndroom. Tijdens Circus CliniClowns was ze helemaal in haar element. “Tot onze grote verrassing ging Daniëlle met clown Kluts mee de circuspiste in.”

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?