×

Zo kon Jermain voor even vergeten dat hij pijn had…

Jermain heeft heel vaak in het ziekenhuis gelegen en hoe ziek hij ook was, bezoek van de CliniClowns was altijd iets waar hij naar uitkeek. Waardoor hij even vergat dat hij zich niet goed voelde of pijn had. Pleegmoeder Anouk vertelt…

“Hij vond het heerlijk om naar ze te kijken en te luisteren als hij heel ziek was, maar ook om mee te doen als hij zich goed voelde. Ook wij genoten iedere keer dat ze langskwamen.”

Afleiding en plezier voor Jermain en zijn broertje Dyncent

“Ook het broertje van Jermain was aanwezig bij een bezoek van CliniClowns. Super mooi was het dat de clowns voor beide jongens oog hadden en heel snel hadden ingeschat hoe ze ook Dyncent mee konden krijgen. Dat is namelijk niet altijd even makkelijk door zijn hersenbeschadiging.”

De laatste keer dat Jermain clownsbezoek bewust meemaakte

''Een tijdje later bezochten de clowns Jermain wederom. Dit is de laatste keer dat hij het bezoek bewust heeft meegemaakt. Ook hier liet hij de truc zien van zijn vinger die eraf was, maar dit keer werd het gelijmd met boter en dichtgemaakt met gaasjes. Hij vond het geweldig en heeft het aan iedereen verteld!''

''Jullie doen echt super werk. Dank jullie wel voor alles wat jullie al hebben gedaan voor beide jongens en nog zullen gaan doen voor Dyncent. Zonder jullie zou het leven van onze jongens een stukje minder leuk zijn. Ga zo door!

Groetjes Anouk Verhagen, pleegmoeder van Jermain en Dyncent”