×

Kevins beddenrace met de CliniClowns

“Een originele Toro Rosso STR11!” roept CliniClown Plip. Samen met clown Silly is hij op bezoek bij Kevin in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Daar vinden ze zomaar een racewagen! Niet veel later schiet de Toro Rosso STR11 met 100 kilometer per uur weg. Wat een avontuur!

BAM! Plots knalt de raceauto tegen de muur. “Oepsie!” roept clown Silly. “We moesten uitwijken voor een overstekende speelgoedschildpad.” Kevin ligt in een deuk. Wat een bende in de kamer… Voor even zit hij middenin een spannende race en kan hij de operatie die hij heeft gehad een moment vergeten.

Museum der Verbeelding

Van 17 tot en met 19 november is het verhaal van Kevin naast andere mooie verhalen te vinden in het Museum der Verbeelding. Met dit bijzondere pop-up museum in Amsterdam staan we stil bij het 25-jarige jubileum van CliniClowns. Aan de hand van waargebeurde verhalen en verschillende workshops ervaar je zelf wat verbeelding kan doen.

Wil je zelf de kracht van verbeelding ervaren of proberen te racen met een ziekenhuisbed? Kom dan gratis langs in het Museum der Verbeelding. Meer informatie over het museum en hoe je je aan kunt melden, vind je hier.