×

Plezier voor kinderen bij kinderdagcentrum

Het Klein Zintuigen Orkest van CliniClowns heeft onlangs een bezoek gebracht aan kinderdagcentrum Onder één Dak in Amersfoort. Verdeeld over twee dagen hebben de clowns vier voorstellingen van elk een half uur gespeeld.

De voorstelling

De voorstelling heet ‘Post’. Dit gaat over een dag op het Postkantoor. Drie postbodes komen op de fiets binnen en bezorgen de post bij de kinderen. Er wordt ritmisch bewogen op de klanken van de muziek die de clowns tijdens de voorstelling maken. Het is een voorstelling waarin de zintuigen van de kinderen worden geprikkeld, waardoor ze ontspannen, plezier hebben en écht contact maken.

Mooie reacties

De voorstelling werd goed ontvangen door de kinderen en de begeleiders. Wat een mooie reacties ontving CliniClowns nadien!

“De clown zoekt contact met Lucas. Het duurt even, maar dan is er contact. Lucas lacht en vervolgens spelen ze samen met de auto.”

“Sander heeft grote pret met de clown... Samen stuiteren ze op de bank heen en weer. Sander kan er geen genoeg van krijgen. Sander stapt van zijn stoel om alles van dichtbij te kunnen bekijken. Vooral de gekleurde sjaaltjes trekken zijn aandacht!”

“Jeremy houdt van rennen en klimmen. De clown doet met hem mee en neemt hem op haar rug. Jeremy vind het geweldig!”