×

Fysiotherapie met de CliniClowns!

Marten krijgt in het revalidatie medisch centrum Groot Klimmendaal in Arnhem fysiotherapie om zijn spieren sterker te maken. Onze CliniClowns Pom en Soesa helpen hem bij zijn oefeningen door hem extra te stimuleren en uit te dagen. Met succes!

Kinderfysiotherapeut Maaike Brienne: "Marten is één van de kinderen die ik behandel. Hij is net 6 jaar en door een aangeboren aandoening kan hij zijn armen en benen niet goed gebruiken. Tijdens de therapie oefent Marten vaardigheden die hij in het dagelijks leven nodig heeft. Hij doet oefeningen waarbij hij zijn fysieke grenzen moet opzoeken en verleggen en dat is spannend voor hem."

“CliniClowns Pom en Soesa doen tijdens de therapie met hem mee. Zij maken de oefeningen leuker en dagen Marten uit. Door die competitie wordt hij helemaal enthousiast en gaat hij sneller vooruit. Echt indrukwekkend. Door de CliniClowns durft Marten zijn grenzen op te zoeken en ze te verleggen en dat is erg belangrijk voor een goede behandeling. De clowns hebben zo'n positief effect!”