×

Praat mee over onze communicatie!

Sluit de communicatie over onze activiteiten genoeg aan op jouw behoeften en die van jouw kind? Op 7 en 10 september organiseren we 4 kringgesprekken op ons kantoor in Amersfoort. Graag nodigen we jou uit om mee te praten. Lees hier hoe je mee kunt doen en meld je snel aan!

We organiseren kleinschalige groepsgesprekken op ons kantoor in Amersfoort. Daarbij richten we ons specifiek op de bekendheid met CliniClowns en de informatie- en communicatiebehoefte van de groepen waarvoor we spelen. We vinden het belangrijk om van jou te horen of de communicatie over onze activiteiten aansluit bij jouw behoefte. We willen graag de mening weten van mensen die al eens een activiteit bij ons hebben gedaan en informatie van ons daarover hebben ontvangen.  Denk aan een brief, e-mail of bericht op Facebook. Ook van mensen die ons nog niet zo goed kennen, horen we graag hun mening. Zowel van ouders als van medewerkers bij instellingen. Om zo nog beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de kinderen voor wie we ons inzetten.

We willen nog beter aansluiten bij de wensen en behoeften van de kinderen voor wie we ons inzetten. Denk met ons mee!

Groepsgesprekken op 7 en 10 september

We organiseren vier groepsgesprekken. Samen met maximaal vijf andere deelnemers neem je deel aan een groepsgesprek bij ons op kantoor. Een onderzoeker van onderzoeksbureau MWM2 leidt het gesprek over CliniClowns en vraagt jouw mening over onze activiteiten. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de persoonlijke informatie- en communicatiebehoefte. De gesprekken vinden plaats op maandag 7 september en donderdag 10 september. Het onderzoek duurt maximaal 2 uur. Uitgebreidere informatie over tijden vind je hieronder.
 

Meld je aan!

Aanmelden voor het onderzoek kan door je contactgegevens te mailen naar jantine.de.boer@cliniclowns.nl of via de onderstaande aanmeldbutton. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Data en tijden

Mandag 7 september
17.00 – 19.00 uur
Groepsgesprek voor ouders van zieke en gehandicapte kinderen die ons en onze activiteiten kennen

Maandag 7 september
19.30 – 21.30 uur
Groepsgesprek voor instellingen die ons en onze activiteiten kennen

Donderdag 10 september
17.00 – 19.00 uur
Groepsgesprek voor ouders van zieke en gehandicapte kinderen die nog geen activiteit bij ons hebben gedaan

Donderdag 10 september
19.30 – 21.30 uur
Groepsgesprek voor instellingen die nog geen activiteit bij ons hebben gedaan