×

'Kostbare herinnering aan Circus Boemtata'

De ouders van Okke bedanken alle donateurs, sponsoren en anderen die CliniClowns steunen. Op 27 juni is Okke overleden na complicaties van een operatie. Dit bericht mochten wij nadien ontvangen:

''Met overtuiging kan ik zeggen dat zijn bezoeken aan de CliniClowns (zowel met mij als met zijn school ‘De Wollewei’) zeker hoogtepunten in zijn belevingswereld waren.''

“Wat heeft onze zoon, Okke van ‘Het zintuigenrijk’ en ‘Circus Boemtata’ genoten. Lieve clowns en alle mensen die dit mogelijk maakten: met overtuiging kan ik zeggen dat zijn bezoeken aan de CliniClowns (zowel met mij als met zijn school ‘De Wollewei’) zeker hoogtepunten in zijn belevingswereld waren. Dit jaar konden we met de hele familie naar ‘Circus Boemtata’. Het was onvergetelijk. En nu werd het bezoek aan deze voorstelling een heel waardevolle en kostbare herinnering omdat het het laatste uitstapje was met de hele familie.

Wij willen jullie allen bedanken voor de wonderbaarlijke momenten voor Okke. Ik was ook helemaal geëmotioneerd van het lieve liedje dat drie CliniClowns op De Wollewei postuum voor hem hebben gezongen! Dank jullie wel!"

Rob & Sünne van Gemert-Godbersen

Onze gedachten gaan uit naar de familie. Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.