×

Tennissen met gebroken enkel via de CliniClowns App

Hidde (10 jaar) kwam enkele maanden geleden onverwacht in het Isala Ziekenhuis in Zwolle te liggen met een gebroken enkel. Juist op die dag waren er geen CliniClowns in het ziekenhuis. 
Maar Hidde had geluk, want de CliniClowns App werd in het ziekenhuis getest en zo kon hij toch spelen met clown Peer. 

Hidde vertelt: “Ik vond het zo leuk. Peer en ik gingen samen tennissen. Ja, dat kan ook met een gebroken enkel. Mijn nood gipsbeen, die net was verwijderd, was mijn mepper en Peer had een gitaar als tennisraket. Het balletje, de rode neus, vloog als het ware door het beeldscherm heen. Het was supertof.”

Glimlach

Zijn moeder Benita had de CliniClowns nog niet eerder meegemaakt. Ze krijgt een glimlach op haar gezicht als ze terugdenkt aan die dag. “Hidde heeft er zo van genoten. Hij kon zijn domper even vergeten en vergat zijn pijn. Ik zag dat het contact met Peer hem echt afleiding bood.”

Moeder Benita: "Door het spel via de app vergat hij even zijn pijn."

Verrassend echt

“Ik ben niet vertrouwd met online zaken, zoals Skype en chatten. Het contact via het beeldscherm verraste me echt. Ik was verbaasd over hoe goed het werkte en hoe echt het contact was. Natuurlijk weet je wat de CliniClowns doen, maar als je het zelf ervaart, dan weet je pas wat het is en inhoudt.”

Help mee, steun CliniClowns!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns

Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Samen duiken we in een prettige bubbel

Liz wordt in DeKinderkliniek in Almere geprikt vanwege een vervroegde puberteit. Clown Pula zorgt voor afleiding.