×

Toet krijgt nieuw leven in Ghana

Op 10 september waren vrijwilligers Ad & Elly bij de donateursbijeenkomst ‘Schenken en Erven’ van CliniClowns. Ze zetten zich als vrijwilligers al jaren in voor de organisatie en hebben het contact tussen de CliniClowns en kinderen van dichtbij meegemaakt. Deze keer zorgden ze ervoor dat Toet een nieuw leven kreeg in Ghana.

Na de donateursbijeenkomst vroegen Ad & Elly of er nog oude Toeten waren die mee mochten naar Ghana. Met een zak vol met Toeten vertrokken ze. Ad & Elly repareerden de knuffelmuizen en gaven ze mee aan hun nichtje, die drie weken vrijwilligerswerk ging doen in een weeshuis in Ghana. Ze nam ook gedoneerde kleding mee, die de kinderen meteen aantrokken.

Met mooie foto’s en veel inspirerende verhalen kwam ze terug. Dankzij Ad, Elly en hun nichtje hebben kinderen in Ghana een speciale knuffelmuis en hebben de oude Toeten een fantastisch nieuw leven gekregen.
 
Wat een mooi initiatief en wat zijn de foto’s mooi!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.