×

Vliegende pannenkoeken in het CliniClowns College

Voorzichtig kijkt de 7-jarige Melle naar de CliniClowns. Is dat nou… Ja! Clown Gigi wil gaan skiën, maar heeft de jas van Melles moeder aangetrokken! Zijn twee broers en neefje schateren het uit. Vanachter zijn moeders rug geniet ook Melle van het tafereel. Langzaam verschijnt er een lachje op zijn gezicht. Die CliniClowns zijn stiekem best wel leuk!

“Het is tijd voor de kontleiding… Uhh! Rondleiding!” roept juffrouw Toef, de conciërge van het College. Met z’n allen betreden ze de gangen van het CliniClowns College. Melle is autistisch en heeft een angststoornis. Het onbekende van het College vindt hij een beetje eng. Maar in de buurt van moeder Marleen houdt hij alles nauwlettend in de gaten en lacht hij stiekem van oor tot oor als clown Gigi weer iets doms doet.

Ook als clown Gigi en juffrouw Toef een cake gaan bakken, kijkt Melle van een afstandje toe. Stilletjes geniet hij van alle gekke dingen die gebeuren. En als de cake in de oven zit en Melles broers en neefje met een prachtig lied de cake helpen garen, geniet Melle volop. Wat een belevenissen met die rare CliniClowns! Zo gezellig heeft hij nog nooit een cake gebakken.

Wanneer ze het hele College hebben bekeken, is het tijd voor pannenkoeken! Oh, oh… Daar komt Gigi aan met haar vliegende pannenkoek! Snel duikt Melle onder tafel, zijn bord op zijn hoofd, en flots! Daar ligt de pannenkoek bovenop zijn hoofd. Wel spannend dat Gigi zo dichtbij komt, maar nu heeft hij wel een suúúúperleuke pannenkoek. Met een brede lach op zijn gezicht verlaat Melle het CliniClowns College.

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Fanatieke voetbalwedstrijd in het ziekenhuis

Stoere Vayènn wacht met haar handen in haar zij op de drempel van haar kamer ongeduldig op de Cliniclowns. Flarden gelach en gekke clownsmuziekjes fladderden vanochtend al vanaf de gang bij haar naar binnen. Ein-de-lijk: daar heb je Boem en Bidoe. Ze komen voetballen!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?