×

4MORGEN: voor de dag van morgen

4MORGEN maakt het consumenten mogelijk om gratis te doneren aan diverse goede doelen, waaronder ook CliniClowns. Gratis doneren? Ja, écht waar!

4MORGEN heeft afspraken met honderden webwinkels, waaronder Zalando, de Bijenkorf, CoolBlue en Thuisbezorgd. Iedere keer als jij iets koopt via 4MORGEN keren deze winkels een bedrag uit aan 4MORGEN, dat jij aan CliniClowns mag doneren.

Kijk deze animatie van 4MORGEN om te zien hoe dit werkt en doneer gratis aan CliniClowns: 
Help mee, steun deze goede doelen actie en doneer aan CliniClowns!

Het online platform is ontstaan omdat initiatiefnemer Martijn Franssen meer wilde bijdragen aan de wereld en de mensen om hem heen. “Ik zet me al jaren in voor organisaties als Amnesty International en het Haags Dierencentrum en ik zie welk verschil donaties kunnen maken. Om goede doelen extra te steunen zonder dat de consument dit geld kost, werkte ik het concept 4MORGEN uit.” Zulke mensen zouden er meer moeten zijn, vind je niet?

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."