×

Eersel loopt voor CliniClowns

Op 14 t/m 17 juni 2016 stond Kempendorp Eersel in het teken van de Avond4Daagse. Voor het eerst sinds 25 jaar werd hier voor de Basisschooljeugd en begeleiders weer een Avond4Daagse georganiseerd, waarbij alle deelnemers (bijna 700 !) ook liepen voor Cliniclowns!

Ook de lokale ondernemers van Eersel ondersteunden dit initiatief door een inzameling in hun winkels. Als ‘kers op de taart’, of beter ‘neus op de clown’, werd er op 23 juni afgesloten met een benefietdiner. Drie ondernemers uit Eersel (Barts Wijnkoperij, De Smaak ijs en chocolade en restaurant De Keizer) organiseerden dit en schonken de opbrengsten volledig aan ons!

Toet vergezelde de actievoerders tijdens de hele avond en het diner. Ook ontving hij een cheque met het ingezamelde bedrag van €2650,- van de Burgemeester van Eersel.
Een mooi staaltje lokale krachtenbundeling!

Help mee, steun CliniClowns!

'Ze straalde als een ster'

Daniëlle is 14 jaar en heeft het Downsyndroom. Tijdens Circus CliniClowns was ze helemaal in haar element. “Tot onze grote verrassing ging Daniëlle met clown Kluts mee de circuspiste in.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Alleen al met de rode neus kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken'

Vinny wordt op 3-jarige leeftijd bijna maandelijks opgenomen in het ziekenhuis voor astma. Gelukkig krijgt hij bij elke opname een CliniClown op bezoek.