×

Alle medewerkers van Scania Nederland Bv bedankt!

Iedere maand sparen alle medewerkers van Scania Nederland B.V. een geldbedrag. De directie verdubbelt dit bedrag nog eens. CliniClowns was één van vijf uitgekozen goede doelen die een mooi bedrag overhandigd kreeg!

Eens in de drie jaar vraagt de ondernemersraad van Scania Nederland haar achterban om vijf goede doelen uit te kiezen. 

Omdat ClinIClowns één van deze doelen was, werd er op 24 oktober een cheque van €3.250,- overhandigd aan een ambassadeur van CliniClowns. De uitreiking vond plaats in de Scania VIP room in de RAI in Amsterdam. Wat een fantastisch bedrag!

Alle medewerkers van Scania Nederland B.V. heel erg bedankt!

Draag jij CliniClowns ook een warm hart toe? Start dan je eigen actie voor CliniClowns op.

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."