×

Lenterit voor CliniClowns

Op 23 april organiseren Lions en Hotel Mijdrecht Marickenland een Lenterit. Deze rit is een begrip bij liefhebbers van autopuzzelritten in gemeente de Ronde Venen en daarbuiten. Lenterit 2017 staat in het teken van CliniClowns. 

De route van circa 120 kilometer loopt langs de mooiste plekjes in het Groene Hart en start bij Hotel Mijdrecht Marickenland. Eerder werd de Rode Neuzen Rally voor CliniClowns georganiseerd, maar deze was alleen bedoeld voor deelnemers met een met een rode auto. Dit jaar is de inschrijving open voor alle auto's in alle kleuren, met de vraag of iedere auto een rood attribuut wil meenemen. (Rode vlaggetjes, rode kleding van de inzittenden etc.)

Earlybird lenterit

Programma

De start en finish vinden plaats bij Hampshire Hotel – Mijdrecht. Daar begint de route van ongeveer 120 km, met onderweg een stop om te lunchen op een nog geheime locatie.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel je plek voor de Lenterit! 
Early-bird aanmeldingen maken kans op een brandstof cadeaubon ter waarde van 100 euro!

Wil jij je ook inzetten voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.