×

Band Immens treedt belangeloos op voor CliniClowns

Voorschoten

De Haagse band Immens gaat op een nieuwe, wel heel bijzondere, theatertournee. Hun nieuwe show ‘Op een golf van verlangen’ heeft maar een doel, namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor CliniClowns!

Immens is een Nederlandstalige pop/kleinkunstband met een zelfgeschreven repertoire, bestaande uit liedjes en verhalen. Sinds 2002 timmert de 3-mans formatie met succes aan de weg, met meer dan 500 optredens op haar naam door heel het land, in theaters, op poppodia, in voorprogramma's en op de radio Immens is lastig te vergelijken met anderen, maar ze worden vaak in het rijtje geplaatst van Stef Bos, Frank Boeijen en De Dijk.

'Op een golf van verlangen' is de derde en nieuwste theatershow van Immens en is een initiatief in samenwerking met de CliniClowns. Het unieke aan deze tournee is, dat het reserveren van een kaartje volledig gratis is. Aan het einde van iedere voorstelling mag het publiek bepalen wat ze het concert waard vonden. Alle opbrengsten uit de gehele tournee komen ten goede aan de CliniClowns. De theaters dragen hierin bij door hun theater veelal kosteloos beschikbaar te stellen voor deze voorstelling. Prachtig initiatief!

Bestel dus nu je ‘gratis’ kaarten via de website! Immens speelt ‘Op een golf van verlangen’ van april 2014 t/m mei 2015.

band immens
Immens bestaat uit T.B. Dingjan (zang/gitaar), Reinier van Dieren (piano/zang) en Eduard Kelderhuis (drums).

Luister hier hun speciale singel voor CliniClowns: 'Geef me je lach':Bekijk hier de promotiefilm van de band:Bekijk hier de flyer van ‘Op een golf van verlangen’.
flyer band immens