×

Bartimeus schaatst voor CliniClowns

Onlangs organiseerde de Bartimeus school in Zeist een sponsorschaatsrun voor CliniClowns. Tijdens de run schaatste een aantal jongeren met een visuele beperking met enthousiasme rondjes schaatsen op de Vechtsebanen in Utrecht.

Een van de deelneemsters vertelde over haar ervaring met de CliniClowns. Toen ze voor de zoveelste keer geopereerd was, bleef ze erg moe en somber. Ze wilde alleen maar in bed blijven.

Toen de CliniClowns langskwamen, veranderde dat. Ze was aan het einde van het bezoek uit bed en had haar broertje op haar rug. Zij was het paard dat door de gang van het ziekenhuis huppelde. Even was ze het hele ziekenhuis en haar situatie vergeten.

Gepco van Bokhorst, ambassadeur van de CliniClowns, was aanwezig voor een peptalk. Later nam hij ook de cheque in ontvangst. De schaatsers van de Bartimeus school haalden ruim €665 op! Wat een prestatie! Heel erg bedankt voor jullie inzet en doorzettingsvermogen!

Ga jij ook aan de slag voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.