×

Battle4Kids scoort met een mooie actie!

Op 20 augustus organiseerde Battle4Kids op initiatief van Erik Hofmans het jaarlijkse G-Jeugdvoetbal Torenstad toernooi. Omdat zij vinden dat ieder kind plezier verdient, stond deze actie speciaal in het teken van CliniClowns! 

Toet mocht het toernooi openen door samen met de teams ballonnen op te laten, waarna verschillende clubs de strijd met elkaar aangingen voor de felbegeerde gouden medailles en de eer. Er werd fanatiek gevoetbald, wat zorgde voor een mooie eindstand van €650,- voor CliniClowns. Daar mogen ze erg trots op zijn! 

Aan het einde van de dag gingen alle deelnemers en Toet dan ook tevreden naar huis.

Help mee, steun CliniClowns!

‘Echt een moment voor het kind’

Onder andere voor kinderen die ernstig ziek zijn en niet meer beter zullen worden, is er het Emma Thuis team. CliniClowns brengen in opdracht van dit team een bezoek bij deze kinderen thuis.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?