×

Benefietvoorstelling van Theater"klasse” voor CliniClowns

Reusel

Op 9 en 16 maart was het zo ver: Theater"klasse" presenteerde voor een volle zaal in C.C. de Kei in Reusel het theaterstuk 'De reis naar de schemering'. Dit theaterstuk, geschreven en geregisseerd door Cindy van Gompel, beschrijft de wereld van een kind in het ziekenhuis waarin levensvragen, liefde, leed, pijn en machteloosheid naast elkaar het (soms korte) levenspad bewandelen.

Dit “alles” lijkt zwaar, maar door de fantasie en humor van de CliniClowns kreeg het “stuk” toch een andere en soms ook komische wending! Op Youtube staat een kort filmpje van de voorstelling, gemaakt tijdens de repetities in januari.

De opbrengst van €385,00 uit de kaartverkoop en collecte werd gedoneerd aan CliniClowns. Een mooi bedrag waarmee CliniClowns nog meer zieke kinderen afleiding en plezier kan bezorgen.

Tijdens de voorstellingen was CliniClowns ambassadeur Wil Vermeulen aanwezig. Zijn enthousiasme en bewondering voor de voorstelling schoof hij niet onder stoelen of banken: “onze neuzen krullen van trots”, aldus Wil Vermeulen. Hij meldde de toneelgroep dan ook dat hij het initiatief nomineert voor de Gouden Neus 2012.

Op onderstaande foto poseert ambassadeur Wil Vermeulen samen met de jonge toneelspelers:

Benefietvoorstelling TheaterKlasse voor CliniClowns

Foto is gemaakt door Evely Duis