×

Blokkenfestijn in Lithoijen-Lith

Zaterdag 28 mei organiseerden kinderopvangorganisatie de Blokkendoos (Lithoijen), peuteropvang het Speelblokje (Oijen) en sport BSO de Blokkendoos (Lith) het Blokkenfestijn! Op deze mooie dag zamelden zij €365,- in voor CliniClowns.

De activiteiten vonden plaats bij kinderopvang de Blokkendoos in Lithoijen en bij Sportpark de Akkeren in Lith, waar de 7+ sport BSO is gevestigd. Op het sportpark was deze dag eveneens de Mini Masters Champions League.

Het was stralend weer en er was een grote opkomst. De kinderen konden voor een blokje (€0,50) genieten van diverse leuke activiteiten. Zo konden ze meedoen met de kinderbingo en luisteren naar een leuk verhaal. Ook was er een ballenbak, een schmink- en haarstand en knutselhoek. 

Ze konden schilderworkshops volgen, grabbelen in de grabbelton, cupcakes versieren en nog veel meer. Tussen de twee locaties reed er een pendeltreintje. Het was een mooie dag waarbij €365,- is ingezameld voor CliniClowns!

Help mee, steun CliniClowns!

‘Het moet voor bezoekers leuk zijn om de website te gebruiken’

Voor het vijfde jaar op een rij is ook onze website genomineerd voor Beste Website van het Jaar. Cheyenne Crucq, Coördinator online communicatie, legt uit waarom.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Het werk van de CliniClown gaat voorbij de lach

CliniClown Charlotte Langemeijer moet vaak uitleggen dat haar werk zoveel meer omvat dan vrolijke momentjes voor zieke kinderen verzorgen. “De lach is niet ons enige doel.”