×

Café New Life organiseert benefietavond voor CliniClowns

Tijdens een piratenfeest organiseerde Club New Life een benefietavond voor CliniClowns. Het sfeervolle piratenweekend leverde naast een hoop gezelligheid ook een mooi bedrag op.

Eddy Charles, Emmo Spieard en cafébaas Richard Haak hadden met behulp van veel vrijwilligers het sfeervolle feest op poten gezet. Ze kijken terug op een gezellig piratenweekend, met op de zaterdagavond de belangeloze optredens van artiesten voor de CliniClowns.

Ook werden er in het Café ‘Snak Appeal’ snoepjes voor CliniClowns verkocht. Dit bedrijf richt zich volledig op het verkopen van snoep voor CliniClowns. Richard Zandstra nam namens hen een cheque van 607,81 euro in ontvangst. Richard Haak van Café New Life was ooit door Richard Zandstra gevraagd of hij snoep voor de CliniClowns wilde gaan verkopen. Bovenop het bedrag van de cheque was er via de verkoop van snoep die avond nog 119,19 euro bijgekomen. Uiteindelijk is er dus een bedrag van 727 opgehaald!

Omdat het zo’n succes was, is Richard Haak van plan er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Super!

 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.