×

CliniClown Waldo rent mee!

CliniClown Waldo was zaterdagochtend 17 september aanwezig bij de Halve van Hoogland. Samen met Toet hielp hij bij de uitgifte van de startnummers aan de deelnemers. De opbrengst van het hardloopevenement ging naar CliniClowns!

Het feestelijke begin van de dag werd verzorgd door fanfare Sint Cecilia uit Hoogland, waarna Waldo en Toet de startnummers voor zo’n 100 pupillen mochten uitdelen. Het was een dag met een warme en gastvrije sfeer. Zelfs CliniClown Waldo en Toet renden een stukje mee! 

Uiteindelijk leverde de dag een mooi bedrag en nieuwe donateurs op, bedankt atletiekvereniging Altis!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Geef zieke kinderen een mooie herinnering aan een moeilijke periode'

Eenentwintig jaar geleden lag Esther Kleinveld met leukemie in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Zij was toen 14 jaar en kende de CliniClowns nog niet. Ze blikt met ons terug op die tijd.