×

Koningsdag actiepakketten

Dit jaar staat ons een bijzondere Koningsdag te wachten, koning Willem-Alexander wordt namelijk 50 jaar. Natuurlijk Laat CliniClowns dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Na het grootse succes van vorig jaar ontwikkelt CliniClowns met steun van sponsoren dit jaar 50 Koningsdag actiepakketten. De opbrengst van de acties wordt gedoneerd aan CliniClowns.

De pakketten worden rijkelijk gevuld met alle benodigdheden om een geweldige Koningsdag actie te organiseren. Met de steun van onze sponsoren kunnen wij vele kleine actievoerders inspireren en faciliteren tijdens hun actie voor CliniClowns.


 

Feestwinkel.nl

“Wij zijn trots dat we de organisatie CliniClowns mogen steunen", vertelt Feestwinkel.nl. Met onze feestartikelen hopen wij een lach op de gezichten van de zieke kinderen te kunnen toveren, zodat zij even vergeten dat ze ziek zijn.”

King Pepermunt

“Wij vinden de pakketten een super goed initiatief en willen door het steunen van stichting CliniClowns onze waardering geven voor het goede werk waar CliniClowns zich voor inzet", vertelt King. Wij hopen dan ook dat CliniClowns van dit prachtige Koningsdag initiatief een enorm succes kan gaan maken, en wensen ze hierbij heel veel geluk!

Slingershop.nl

 “Een kind moet gewoon kind kunnen zijn, dat begrijpen wij van Slingershop.nl maar al te goed! Het is namelijk belangrijk dat kinderen gewoon kunnen spelen en plezier kunnen maken, helemaal op Koningsdag! Daarom ondersteunen wij Cliniclowns in het Koningsdag actiepakket, zodat iedereen die een steentje bijdraagt aan de Koningsdagactie van Cliniclowns zijn zelfbedachte actie in de juiste sferen kan promoten. Koningsdag is tenslotte een feestje wat iedereen hoort te vieren!”

Stackdoor

“Vanuit Stackdoor® zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ons product. Hierbij focussen wij, ondanks de complexiteit die bepaalde situaties opwerpen, op wat kan én mogelijk is. Bij CliniClowns wordt ook de focus gelegd op wat wel mogelijk is. In de activiteiten leggen jullie de focus op wat deze kinderen nog wel kunnen. Hierdoor weten jullie bij duizenden zieke kinderen een lach op het gezicht te toveren, te zorgen voor afleiding en hun een moment van plezier te bieden. Op deze manier vergeten deze kinderen, die al genoeg te voorduren hebben gehad, voor een ogenblik dat ze ziek zijn. Daar dragen wij graag aan bij. “

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?