×

CliniClowns Dance For Fun actie met RSG Slingerbos | Levant

Vanwege het 50 jarig bestaan van de RSG Slingerbos | Levant deden zij mee aan de CliniClowns sponsoractie: Dance For Fun!

Al in februari begon de school enthousiast aan de voorbereidingen van het feest. Om genoeg geld op te halen organiseerden de leerlingen van de middelbare school verschillende acties. Ze verkochten zelfgebakken lekkernijen, popcorn en suikerspinnen en waren zelfs in de pauzes bezig met het evenement.

Met name de leerlingen uit de onderbouw zetten zich in om zoveel mogelijk geld op te halen.
Zoals verwacht, werd het onderbouwfeest een enorm succes; er waren ruim 500 leerlingen! De sfeer zat er vanaf het begin gelijk goed in, mede door de DJ’s van Q-Music.

Uiteindelijk werd er door de leerlingen ruim € 16.000,- opgehaald en daar zijn ze erg trots op!

Ze hebben keihard gewerkt, maar gelukkig ook plezier aan de actie beleefd. Dit wordt natuurlijk versterkt door de geweldige opbrengst!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

‘Webcammen met de clowns vanaf de camping’

Damian van der Schaft (13 jaar) is al jaren heel actief bij de online activiteiten van CliniClowns. Online is hij beter bekend als Drobot en hij kan vaak niet wachten tot hij weer online mag. Zelfs op de camping in België zocht hij contact met CliniClown Dikkie.

'Geef zieke kinderen een mooie herinnering aan een moeilijke periode'

Eenentwintig jaar geleden lag Esther Kleinveld met leukemie in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Zij was toen 14 jaar en kende de CliniClowns nog niet. Ze blikt met ons terug op die tijd.