×

CliniClowns komt alvast in de kerstsfeer!

Nadat vrijwilligsters Joke Reijken en Josje Ligtenbarg 3 jaar in Diepenheim op een kerstmarkt stonden, werd het tijd voor iets anders! Daarom stonden ze op 12 december op de kerstmarkt in Delden om geld in te zamelen voor CliniClowns. Daar verkochten ze allerlei Cliniclowns-artikelen.

Om 12 uur begon de gezellige kerstmarkt. Daar werden oude bronzen CliniClownsbeeldjes verkochten, maar ook de nieuwe uit 2015. Daarnaast stonden er een stuiterballenmachine en een grabbelton, waardoor er voor elk kind iets leuks te verkrijgen was. Ook zamelen ze oude en niet meer te gebruiken cartridges en mobieltjes bij de stand in.

Als kers op de taart was de CliniClowns knuffel 'Toet' levensgroot aanwezig om vele kinderen te verrassen! Een foto met hem was gratis, de miniatuur versie van hem was bij de kraam te koop. Toet was enorm favoriet en de collectebus rinkelde regelmatig. Hij deelde ook donatie formulieren uit; afwisselend met ballonnen en stickers.

Uiteindelijk haalden de Joke en Josje €670,55 op voor CliniClowns! Wat een prachtig resultaat! Heel erg bedankt voor deze mooie actie! 

Wil jij ook op een kerstmarkt voor CliniClowns staan? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.