×

CliniClowns op voetbalshirts van Roda 23

Op zaterdag 12 november was het dan eindelijk zover voor 11 meiden van voetbalclub Roda 23 uit Amstelveen. Eindelijk werd er bekendgemaakt welke sponsor zij het komende jaar op hun T-shirt zouden dragen. En dat was dit jaar wel heel bijzonder.

Enkele weken van te voren kregen de meiden al hints over welke sponsor het zou worden en met welke naam ze op het shirt zouden gaan spelen. Zo kregen ze een week eerder bijvoorbeeld een CliniClowns neus overhandigd… 

CliniClowns op voetbalshirts

Tijdens het ontbijt op 12 november was de grote onthulling. De meiden zaten doodstil te kijken naar de promofilm, terwijl de tassen met kleding binnen werden gebracht. Eindelijk werd duidelijk dat ze het komende jaar gaan spelen met ons logo op hun shirt!

Dit is erg bijzonder, want hij bedrijf ‘By PAel’ uit Aalsmeer is de sponsor en staat het plekje op de shirts dus af aan CliniClowns. 

Drie van de meiden hadden zelf al eens CliniClowns in het ziekenhuis gezien. Het team vond het fantastisch en een hele grote eer om de naam CliniClowns te mogen dragen.