×

CliniClowns tennistoernooi in Heesch

In de tweede week van juni speelden heel veel dames mee tijdens het CliniClowns Tennistoernooi bij Tennisvereniging De Broekhoek in Heesch. Er werd getennist, gegeten, gekletst, gemasseerd, opgemaakt en niet te vergeten: heel veel geld ingezameld voor CliniClowns!
 

Een toernooi met een missie

Het damesdubbeltoernooi werd dit jaar gehouden van 7 tot en met 10 juni. Natuurlijk stond tennis centraal, maar in en rondom de feestelijk versierde kantine van De Broekhoek viel meer te beleven. Zo kon je je onder andere voor een vrijwillige bijdrage laten masseren en werd er voedingsadvies gegeven. De dames van de keukendienst zorgden voor broodjes en gebak. Als afsluiting van het toernooi vond er een grote loterij plaats met heel veel mooie prijzen. Dat alles met 1 hoofdmissie: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Het resultaat mocht er zijn: ook dit jaar kan er maar liefst 3.750 euro geschonken worden aan CliniClowns! Dit dankzij alle sponsoren, de fanatieke deelnemers en de vrijwilligers die tijdens deze sportieve week hun beste beentje voor hebben gezet.

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Mirthe wint de rolstoelrace'

Als Mirthe CliniClowns Makkie en Jaja hoort binnenkomen, schiet haar hoofd meteen omhoog. Ze is dol op actie.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?